Hlavní obsah

Hysterická Naomi Campbellová se zase předvedla

– MADRID

Světově proslulá topmodelka Naomi Campbellová má právě za sebou fotografování italské kolekce pro populární módní magazín Vogue. Právě při něm už po několikáté neudržela své emoce na uzdě a příšerně se rozčílila. Její rozpoložení lze přičítat stresu, jemuž je černá perla při práci vystavována.

Foto: Dana Belušová

Skupina Hradišťan vystoupí v rámci benefiční akce na podporu výstavby nového farního centra v Praze - Petrovicích

Článek

Campbellová, která je známá svou nedochvilností, ani tentokrát nezklamala. Na focení opět přišla pozdě a dala si skutečně na čas. Fotografa a další své spolupracovníky nechala prý vyčkávat několik hodin.

Nehodlá se přizpůsobovat

Hvězda módního nebe během focení podlehla usedavému pláči, který se záhy přeměnil v hysterický záchvat. Rozmarná modelka se totiž odmítala podřídit přání uměleckého fotografa a o výsledném výtvoru měla pravděpodobně jiné představy. Vrtochy už ale přerostly přes hlavu vedení časopisu, které Naomi vyměnilo za jinou modelku ruského původu. Naštvaná Campbellová pak strávila hodiny zamčená ve svém hotelovém pokoji.

Asi ji sžírá cizí štěstí

Svědek, který se scény zúčastnil, uvedl pro deník The Daily Star, že Campbellová byla naprosto nemožná a nesnesitelná. Zpočátku brečela asi pět minut a pak začala křičet na svého asistenta. Podle stejného očitého svědka je příčinou jejího stresu možná závist a zlost. Kolegyně Heidy Klumová totiž nedávno otěhotněla s Naomiiným bývalým přítelem Flaviem Briatorim.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám