Hlavní obsah

Hrozivou nehodu řidič jako zázrakem přežil

– College Hill
Novinky, zkr

Tak to se jen tak nevidí. Muž obrátil auto o 360 stupňů, přitom zdemoloval benzínovou pumpu. Hrozivou nehodu ale jako zázrakem muž minulý týden v americkém Cincinnati přežil a z místa nehody utekl. Policie nyní po něm pátrá, uvedl server abc.news.go.com.

BEZ KOMENTÁŘE: Z místa nehody odjel zvenčí zavěšen na taxíku

 
Článek

Bezpečnostní kamera na čerpací stanici v College Hill celý incident zaznamenala. Řidič v bílém voze proletěl ve vysoké rychlosti okolo benzínkou, vlivem nárazu do stojanu vylétlo auto do vzduchu a otočilo se kolem dokola.

I přesto z něj řidič dokázal sám vylézt okénkem u spolucestujícího a dojít k přilehlé silnici. Tam si stopl právě projíždějící taxík. Na záběrech z kamery to ale vypadá, že ho taxikář zřejmě nechtěl pustit dovnitř, muž se tedy, nejspíše v šoku z nehody, na taxík zavěsil zvenčí a ujel.

Majitelka pumpy Thanaa Bassettová odhadla škodu na pět tisíc dolarů (zhruba 100 tisíc korun). Řidič nabouraného vozu ani taxikář se prý na místě od té doby neukázali. Zároveň uvedla, že ji v ten samý den ráno přepadli. Zda spolu případy souvisejí, ale zatím není jasné.

Reklama

Výběr článků

Načítám