Hlavní obsah

Hrdina filmu Matrix je na pokraji nervového zhroucení

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Psychický stav Keanu Reevese, hvězdy kultovního trháku Matrix, se podle jeho přátel zhoršuje stejně rychle jako zdraví jeho sestry Kim, které před léty lékaři diagnostikovali leukémii.

Foto: Jan Kaše

Vstupní brána do Dachau s nápisem Arbeit macht frei

Článek

Bez ohledu na to, že se Keanu maximálně snaží všemi možnými způsoby svou milovanou sestru zachránit, ať už tím, že její chorobu konzultuje s největšími světovými kapacitami či tím, že pro ni koupil obrovský dům, v němž zřídil nejlepší nemocnici světa, to vypadá, že jeho úsilí bude marné.

Kimin stav se tak zhoršil, že Keanu je na pokraji nervového zhroucení. To také byl důvod, proč herec 2. září k všeobecnému údivu slavil své 39. narozeniny osamoceně v restauraci Dan Tana pouze talířem špaget. Na natáčení se prý objevuje neustále ve stejném oblečení, dokonce ve stejných děravých ponožkách. Když zrovna netočí, tak jen sedí a hledí do země, bez jakéhokoliv zájmu o to, co se děje v jeho okolí.

Profesionálové ze showbyznysu se už začínají obávat, že stres, v němž je Reeves v současné době, by se mohl zhoubným způsobem projevit na jeho hereckém výkonu a dokonce už spekulují o tom, že v budoucnu by mohl Keanu Reeves odmítnout pracovat ve filmu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám