Hlavní obsah

Hotelový zřízenec zaparkoval svěřené porsche přímo pod jiný vůz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na tenhle pracovní den bude zaměstnanec hotelu Hyatt Regency v australském Sydney chtít pravděpodobně rychle zapomenout. Při parkování vozu Porsche 911 patřícího jednomu z tamních hostů totiž zazmatkoval a ve vysoké rychlosti narazil do auta stojícího před ním, čímž luxusní vůz vklínil přímo pod něj. Muž vyvázl bez zranění, z auta ho ale museli vystříhat hasiči.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pracovník hotelu zaparkoval hostovo porsche pod jiné autoVideo: Reuters

 
Článek

Řidič dle výpovědi svědků při parkování kabrioletu Porsche 911 Carrera zcela bezdůvodně zrychlil a skončil pod oranžovým SUV, které stálo před ním. „Slyšel jsem otáčky motoru a poté ránu. Když jsem se otočil, porsche bylo doslova pod jiným autem. Bylo to šílené,“ sdělil jeden ze svědků, který čtvrteční incident viděl.

Na místo byli přivoláni policisté a hasiči, kteří museli zaměstnance hotelu z auta vystříhat. Ten naštěstí vyvázl bez zranění. „Když jsem to viděl, myslel jsem si, že se tady natáčí nějaký televizní pořad nebo film, ale patrně ne,“ řekl kolemjdoucí Jonathan Bayle.

Hasiči následně SUV nadzvedli, aby zničené porsche vymanili. Jak přesně k nehodě došlo, je nyní předmětem vyšetřování. „Zaměstnanec hotelu byl samozřejmě velmi zahanben a také trochu v šoku. Důležité však je, že je v pořádku,“ svěřil se serveru abc.net.au ředitel prodeje a marketingu v hotelu Matthew Talbot.

Reklama

Výběr článků

Načítám