Hlavní obsah

Hospoda naruby: Dominantní ženy a chlapi jako lovná zvěř

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Burbank

Předvánoční čas se obvykle nese v duchu slavnostních večírků. Jaké by ale bylo, prohodit si na jeden takový večer role a z ženy se stát mužem a naopak? Mladý americký režisér se to rozhodl prozkoumat. Natočil krátký film z prostředí baru, ve kterém se ženy chovají dominantně a muži jsou lovnou zvěří.

Hospoda naruby, ženy balí muže

 
Článek

Snímek „Hospoda naruby“ od 29letého režiséra Jaye Diaze z Kalifornie se stal senzací a od prvního nahrání ho zhlédly milióny diváků. Film totiž poměrně trefně zvýrazňuje znaky chování, které obecně charakterizují obě pohlaví při návštěvě klubů, hospod a barů. Nutno dodat, že režisér vtipkoval jak na účet mužů, tak žen.

Když v jeho filmu například skupinka žen přijde ke vchodu do baru, personál je nechá čekat 20 minut. Muž má naproti tomu za nespokojeného brblání čekajících žen cestu dovnitř okamžitě otevřenou.

V jiném záběru se dvě ženy pokouší zakoupit nápoje pro chlápky srkající koktejly. Okamžitě jsou ale odpálkovány se slovy: „Nechci být ošklivý, vypadáte jako slušný člověk, my si tu ale chceme jen pokecat. Neviděli jsme se navzájem asi půl roku."

A když se pak u baru brečící muž v opilosti svěřuje se svým zpackaným vztahem, naproti sedící žena na něj kouká s vystrašeným a trochu znuděným pohledem.

Rande naruby: ukázka ze snímku, kde se ženy chovají jako muži

Na krátký snímek už mladý režisér navázal podobným filmem z prostředí schůzek "Rande naruby" a také připravuje film "Casual", který navazuje na Diazův stejnojmenný internetový seriál dokumentující vztah mezi mužem a ženou.

Reklama

Výběr článků

Načítám