Hlavní obsah

Hlídací pes selhal. Při policejním zátahu si lehl k zatčeným páníčkům

Jeden brazilský drogový gang doufal, že je jejich vycvičený rottweiler ochrání před policií. Když však měl jít naostro do akce a při zátahu se postavit na stranu majitelů, rozhodl se místo toho vzdát a poslušně si lehl vedle tří zatčených dealerů. Policisté úsměvné záběry zveřejnili.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hlídací pes selhal. Při policejním zátahu si lehl k zatčeným páníčkůmVideo: Reuters

 
Článek

K policejnímu zásahu na drogový gang došlo ve čtvrtek na ranči u obce Hortolandia, jež se nachází ve státu Sao Paulo. Policisté z razie zveřejnili video, kde hlídací pes gangu klidně leží vedle třech zatčených majitelů, místo toho, aby se ochranitelsky vrhl na protidrogovou jednotku.

Policisté v domě, který patřil jednomu z trojice mužů, našli celkem 1,1 tuny marihuany. Ta měla být prodána někde v okolí města Campinas.

Zatímco muže policie odvedla na stanici, psa nechali policisté společně s majitelkou pozemku, která do obchodu s drogami podle všeho zapletená nebyla, píše server Mirror.

Strážníci se následujícího dne vrátili, aby zkontrolovali, zda není potřeba, aby byl rottweiler a další dva psi předání do péče veterinářů.

V Kolumbii už veterináři předepisují psům či kočkám léky z marihuany

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám