Hlavní obsah

Hiltonová: Nejsem žádná nymfomanka

– NEW YORK
Novinky, Famous

Pověst sexuálního idolu ji pronásleduje od roku 2003. Tehdy se na internetu objevilo hanbaté video, na němž dědička hotelového impéria Paris Hiltonová dováděla se svým někdejším milencem Rickem Salomonem. Pětadvacetiletá Hiltonová ovšem tvrdí, že ve skutečnosti je prý zcela jiná. Aspoň to prohlásila v rozhovoru pro časopis Seventeen.

Článek

"Lidé by mě neměli odsuzovat a jen na základě kolujících fám považovat za sexuálního maniaka," uvedla doslova blondýnka, která své štěstí zkouší v Mekce světové kinematografie Hollywoodu. Údajně se často dostává do sporu s mladými muži, kteří ji mylně považují za snadnou kořist.

"Když je odmítnu, stěžují si, že na veřejnosti se tvářím, jako bych neměla žádné sexuální zábrany. V soukromí se však potom chovám zcela jinak," řekla Paris.

K překvapení svých obdivovatelů i kritiků dokonce dodala, že osobně dává před erotickými radovánkami přednost konzumaci dobrého jídla či sledování seriálu Ztraceni v televizi.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová se chystá do vesmíru

Hotelová dědička Paris Hiltonová ve vesmíru? Zdá se, že je to hudba blízké budoucnosti. Hiltonová bude pravděpodobně ve skupině lidí, která se podívá...

Výběr článků

Načítám