Hlavní obsah

Paris Hiltonová se chystá do vesmíru

LONDÝN/LOS ANGELES

Hotelová dědička Paris Hiltonová ve vesmíru? Zdá se, že je to hudba blízké budoucnosti. Hiltonová bude pravděpodobně ve skupině lidí, která se podívá do vesmíru raketou Virgin Enterprise. Dle dostupných informací Hiltonová již zaplatila téměř pět miliónů korun za místo na palubě vesmírné lodi, která ještě nebyla sestrojena.

Článek

Jenže nic není tak růžové, jak by se mohlo zdát. Paris Hiltonovou totiž asi značně vyděsí skutečnost, že se na palubě nebude nacházet žádný záchod ani koupelna. Co to znamená? Všichni cestující budou mít povinně plenky.

Zdroj blízký Hiltonové prohlásil: "Byla fanouškem Hvězdných válek a nápad, že by mohla být vystřelena do vesmíru ji zcela nadchnul. Nemyslím si ovšem, že si prozkoumala všechny náležitosti. Realita možná nebude splňovat její představu zábavy."

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová si zakázala na rok sex

Hotelová dědička Paris Hiltonová se uvrhla dobrovolně do celibátu. Na celý jeden rok si zakázala sex. Proslulá návštěvnice večírků si myslí, že jí oproštění...

Paris Hiltonovou pokousal medvídek

Dědičku hotelového impéria Paris Hiltonovou pokousal její vlastní medvídek. Musela být odvezena do nemocnice k ošetření, napsala agentura DPA. Medvídek Baby...

Výběr článků

Načítám