Hlavní obsah

Herečka Kirsten Dunstová pohrdá manželstvím

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Sotva si začala herečka Kirsten Dunstová pár dní po rozchodu s idolem ženských srdcí Jakem Gyllenhallem vychutnávat znovunabytou svobodu, už na ni ze všech stran dopadají řeči o důležitosti manželství. Dohání ji to k šílenství. V blízké budoucnosti podle ní žádný manžel rozhodně nefiguruje, a ani do nových vztahů se ochotně řítit nehodlá.

Foto: Dana Podhajská

Pasování prvňáčků do řad čtenářů patří k dalším aktivitám holešovské knihovny.

Článek

"Na člověka se neustále z okolí valí ty řeči, že přece musíte být vdaná, když nemusíte. Jedním z příkladů je také můj poslední film Wimbledon. Tam je jasně vidět, co z lidí dělají vztahy a jak je můžou totálně zničit," prohlásila Kirsten Dunstová.

Také její vztah s ženským idolem Jakem Gyllenhallem byl podle ní všechno jen ne perfektní. A nic na tom podle ní nemění ani fakt, že byli zvoleni nejbáječnějším párem planety.

Kariéra je důležitější než vážný vztah

"Co o našem vztahu mohli lidé vědět? Označili nás za nejrozkošnější pár na Zemi. Pak se nestačili divit, když jsme se rozešli. Ale o tom, co mezi námi dvěma bylo, nikdo nic netuší," uvedla Kirsten Dunstová, která prý dala Jakeovi kopačky proto, že s ní nedokázal pařit. Zdůvodnila mu to tím, že se chce v současnosti věnovat více kariéře než vztahům.

"Nevydrželo by nám to. Je to domácí typ a já jsem naopak pařmenka a musím být pořád v proudu města. Jsem z toho smutná, ale moje kariéra se začíná slibně rozvíjet a já chci z každého okamžiku vysát maximum," řekla britskému deníku Daily Star dvaadvacetiletá hollywoodská hvězda, jíž vynesla na výsluní role Mary Jane, lásky Petera Parkera, alias Spidermana.

Reklama

Související články

Dunstová souložila ve zkušební kabince

Herečka Kirsten Dunstová si před pár dny užívala se svým partnerem Jakem Gyllenhaalem sexu v proslulém londýnském butiku. Při nakupování se najednou oba ukryli...

Výběr článků

Načítám