Hlavní obsah

Herečka Fialová po výbuchu: Střepiny v mém těle? Zvykly jsme si na sebe

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herečka Zuzana Fialová se poprvé od teroristického útoku v Moskvě na letišti Domodědovo, který na konci ledna se štěstím přežila, objevila na veřejnosti. Novinkám poskytla exkluzivní rozhovor. V těle má na čtyřech místech stále střepiny a na operaci se nechystá. "Zůstanou tam, zvykly jsme si na sebe," řekla Novinkám.

Článek

Bomba sebevražedného atentátníka na letišti Domodědovo vybuchla jen pár metrů od ní a zabila 36 lidí. [celá zpráva] Herečka byla ve vážném stavu převezena do nemocnice. Měla roztržené ucho, poraněnou nohu, střepiny jí uvízly v pravém boku, poranily hrudník. [celá zpráva]

"Střepiny mám stále v těle na čtyřech místech. Musím říct, že jsme si už na sebe zvykly, tělo je respektuje, takže tam zatím zůstanou. Neubližují mi. Kdyby je měli lékaři vybrat, bylo by to velmi komplikované," říká Fialová.

Po psychické stránce se herečka cítí dobře. "Mám to v sobě zpracované, cítím se každý den lépe. Jsem i připravena letět," říká.

"Co se týká fyzické stránky, mám stále problémy s nohou. Chodím pravidelně na rehabilitace, tak snad to bude brzy dobré," říká populární slovenská herečka, která v Čechách excelovala například ve filmech Obsluhoval jsem anglického krále nebo Případ nevěrné Kláry.

Vrátí se Zuzana Fialová někdy do Moskvy, kde jen zázrakem nepřišla o život? "Říká se, co vás nezabije, to vás posílí. Zatím ale nevím. Byl to opravdu traumatizující zážitek," říká.

Fialová se poprvé od lednového atentátu objevila v Čechách v úterý na veřejné akci. Moderovala 2. výročí hotelu Buddha Bar.

"Chtěla jsem si asi před tři čtvrtě rokem koupit dárek a objednala si tady apartmán. Miluju spaní v hotelech. Nakonec jsem tady kvůli natáčení filmu Lidice zůstala měsíc a půl. A teď jsem si to ubytování odmoderovala," řekla Novinkám herečka.

Nyní ji čeká na Slovensku premiéra v divadle a propagace filmu Lidice, který bude mít v českých kinech premiéru v červnu. "A poté si dopřeju nějaké bezpečné prázdniny," dodává s úsměvem.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám