Hlavní obsah

Herečka Anistonová se rozešla s boxerem Sculforem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Jennifer Anistonová, která se proslavila rolí Rachel v televizním seriálu Přátelé, se rozešla se svojí poslední láskou, bývalým francouzským boxerem Paulem Sculforem. Důvodem jsou rozdílné kariéry obou partnerů, které jim nedovolují se setkávat tak často, jak by chtěli, napsal server Actustar.

Článek

Osmatřicetiletá herečka romantických komedií totiž chce co nejdříve založit rodinu a samozřejmě s důvěryhodným mužem. A tím Paul Sculfor, který hodně cestuje a je neustále obklopen krásnými mladými ženami, zřejmě není.

Sculfora také zřejmě vystrašila nezměrná touha Jennifer mít co nejdříve dítě. Není prý prý ještě připraven hrát roli vzorného otce a manžela. Ještě před několika týdny se zdálo, že by Jennifer byla ochotna následovat svoji novou lásku na konec světa.

Šestatřicetiletého milence, jenž si v současnosti vydělává mimo jiné jako model pro oděvní značku Levi's, si k sobě nastěhovala. "Jennifer je šťastnější a radostnější, než kdy ve svém životě byla," tvrdili její přátelé.

Prosákly i zprávy, že si chce adoptovat dítě po vzoru hollywoodské hvězdy Angeliny Jolieové a jejího partnera a svého bývalého manžela a hereckého kolegy Brada Pitta. Její tiskový zástupce ale informace bulvárního tisku rázně popřel a řekl, že Jennifer s žádnými agenturami pro adopci nejedná.

Bývalí milenci prohlásili, že navzdory všemu zůstanou přáteli. Tak už se to obvykle říká a v případě Jennifer to není poprvé.

Reklama

Související témata:

Související články

Anistonová chce také adoptovat, ale v Americe

Další filmová a televizní celebrita se rozhodla pořídit si už narozené dítě. Narozdíl od jiných hvězd jako Madonny a Angeliny Jolie chce Jennifer Anistonová...

Výběr článků

Načítám