Hlavní obsah

Hana Zagorová popřela plastiky, přiznala umělé řasy a vlasy

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Hana Zagorová (64) vypadá v poslední době čím dál lépe. Že by za to mohly zásahy plastických chirurgů, ale Novinkám razantně popřela. "Mám jen umělé řasy a vlasy, používám kvalitní kosmetiku," řekla Novinkám populární zpěvačka.

Článek

Hana Zagorová se v neuvěřitelné formě objevila na křtu své výpravné biografické knihy Málokdo ví. Zpěvačka byla zahrnována komplimenty ze všech stran, a dokonce musela vysvětlovat, že za její "omládnutí" opravdu nemůžou ruce plastického chirurga.

"Opravdu jsem na žádné plastické operaci nebyla, ale velmi mě těší, že to tak vypadá," musela dokola opakovat nestárnoucí zpěvačka.

"Jediné zásahy, které jsem absolvovala, se týkají mých vlasů a řas. Vlasy mám prodloužené pomocí keratinových spojů a nově jsem si nechala zahustit i řasy," upřesnila Zagorová.

Zpěvačka musela také vysvětlovat, jaké novinky, které o ní "málokdo ví", v knize odtajnila. Je to totiž už třetí knížka, která o zpěvaččině životě vyšla. "V knize se například fanoušci dozví, že už jsem nemusela být mezi živými. V Japonsku před šesti lety jsem jen zázrakem přežila zemětřesení," vzpomíná zpěvačka.

"Štefan tehdy zrovna zpíval v divadle, které bylo v přízemí budovy, takže otřesy ani neucítil. Já ale na něj čekala ve dvanáctém patře hotelu. Zhasla světla, budova se otřásala a já měla skutečný strach," vypráví.

"Naštěstí jsem si vzpomněla, co přesně se má v takových okamžicích dělat. Měla jsem baterku, mobilní telefon a postavila se mezi futra dveří. Je neuvěřitelné, jak funguje pud sebezáchovy," dodala zpěvačka, která již nyní žije přípravami na vánoční svátky.

Ty nejdříve oslaví 12. prosince koncertem v pražské Lucerně. "Do 23. prosince budeme s manželem v Praze, pak tradičně zamíříme za jeho rodinou do Košic," dodala Zagorová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám