Hlavní obsah

Hana Heřmánková má doma pomocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Hana Heřmánková, která před lety začínala jako televizní hlasatelka, má stále nabitý program. Je matkou tří dětí, spolu se svým manželem Karlem vede prestižní pražskou divadelní scénu Divadlo Bez zábradlí, moderuje televizní pořad Sama doma a nyní je navíc i ředitelkou Festivalu slovenského divadla. Starostí a práce má tolik, že by mohla mít špatné spaní a vypadat zdrchaně.

Foto: Policie ČR

Vyzvedávání munice je v mrazech nebezpečné.

Článek

"Ale já spím velmi dobře. Žádné prášky neužívám, abych usnula. Nejmenší syn František chodí brzy spát, ti starší synové už mají posunutou večerku. Vždyť je jim už patnáct a šestnáct let. Takže když zhasnou, obvykle jdeme do postele. A budím se tím, že se ten nejmenší ozve v sedm hodin, že si chce jít k nám lehnout. A co dělám pro svou krásu? Mám na ni heřmánek. Ale toho s velkým H," zažertovala.  

Doma pomáhají i babičky

"Samozřejmě, že bych rodinu a domácnost sama nezvládla," přiznala. "Mám k pomoci babičky, ale nemohu je zatížit tím, že mi povedou domácnost. Ovšem mám naši Marušku, což je paní, která mi pomáhá s domácností a je pro nás zcela nepostradatelná. A tím, jak se stará o nejmenšího Františka, kterému jsou tři a půl roku, stala se členkou naší domácnosti," vysvětlila Heřmánková, která nyní žije především Festivalem slovenského divadla.

"Tvorba slovenských režisérů a herců představuje špičku evropské divadelní tvorby a obrovský divácký zážitek. Letos uvedeme devět inscenací osmi různých slovenských divadel, a to na třech pražských scénách a poprvé i mimo Prahu - v divadle v Karlových Varech," uzavřela Heřmánková.

Reklama

Související články

Hana Heřmánková už umí říkat ne

Hana Heřmánková (39), která je typická svým věčným úsměvem a jiskrnýma očima, po zkušenostech manažerky Divadla Bez zábradlí přitvrdila a naučila se zvažovat,...

Výběr článků

Načítám