Hlavní obsah

Gondíková se snaží dceru uspat zpěvem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Novopečená maminka Adéla Gondíková je ze své osmiměsíční dcery Nely doslova nadšená, i když přiznává, že je pro ni mateřství dost náročné. Zvláště proto, že miminku se v noci nechce spát.

Foto: Anna Čelouchová
Článek

"Musím s ní chodit, zpívat jí a mluvit na ni, stejně ale nespinká. Usne na hodinu, a tak to pytlíkujeme celou noc až do rána. Vše nasvědčuje tomu, že to bude velmi živé dítě," prozradila Adéla Gondíková.

Otázku, po kom potomek je, zatím se svým manželem Ondřejem z herecké rodiny Brousků neřešili, protože hyperaktivními dětmi byli podle mínění svých rodičů oba dva. Aby mohl Ondřej komponovat, uchýlí se vždycky raději do jiné části domu, v němž společně bydlí.  

Obejde se zatím bez chůvy

Chůvu pro Nelinku zatím Gondíková nehledá a chce všechno zvládnout sama. Až do podzimu proto nebude vystupovat v divadle, ani na zájezdových představeních, protože se chce dceři plně věnovat.

"Točíme s bratrem Rady ptáka Loskutáka pro Novu, to je vesměs jednou za čtrnáct dní, a Go-Go šou, což bylo zatím za tu dobu třikrát, to mám vždycky sebou maminku," přiznala Adéla.

Reklama

Související témata:

Související články

Adéla Gondíková porodila dceru Nelly

Herečka a moderátorka Adéla Gondíková ve středu večer krátce po 20. hodině porodila svého prvního potomka. Na svět přivedla dcerku, která dostala jméno Nelly....

Adéla Gondíková kojí, Brousek v noci skládá

Moderátorka a herečka Adéla Gondíková a nejmladší z hereckého rodu Brousků Ondřej si léto užívali s miminkem. Od poloviny července je jejich rodina tříčlenná,...

Výběr článků

Načítám