Hlavní obsah

Adéla Gondíková porodila dceru Nelly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka a moderátorka Adéla Gondíková ve středu večer krátce po 20. hodině porodila svého prvního potomka. Na svět přivedla dcerku, která dostala jméno Nelly. Otcem dítěte je herec a klávesista skupiny Monkey Business Ondřej Brousek, který dělal Gondíkové v porodnici společnost.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Během setkání diskutovali zástupci kraje a ředitelé o aktuálních tématech v oblasti školství.

Článek

Třiadvacetiletý šťastný otec uspořádal ve středu večer se svými přáteli oslavu. "Oslavili jsme to velice náramně, bylo by dobré ho už nerušit," řekl ve čtvrtek zpěvák Monkey Business Matěj Ruppert.

"Oslavili jsme to dost po muzikantsku, takže jsme asi do pěti do rána poslouchali hudbu a pili jsme kvalitní vína," dodal Ruppert.

"Váží 3 008 gramů, míru nedokázal rozechvělý otec svému manažerovi sdělit," píše se na internetových stránkách kapely Monkey Business.

Třicetiletá Adéla Gondíková v televizi Nova uvádí společně se svým bratrem Daliborem zábavný pořad Go-Go Show a magazín pro kutily Rady ptáka Loskutáka. Za Ondřeje Brouska se provdala v srpnu 2002.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám