Hlavní obsah

Geri Halliwellová se zamilovala do násilníka

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Dvaatřicetiletá Geri Halliwellová, bývalá Spice Girl, se zamilovala do Lee Ryana, člena britské skupiny Blue, který je o celých jedenáct let mladší. Tvrdí to alespoň účastníci společenské párty, která se konala v Londýně. Organizoval ji módní dům Dolce & Gabbana.

Foto: Marek Malůšek
Článek

"Na večírku se chovali jako zamilovaní teenageři. V jednom kuse se líbali a vzájemně hladili na intimních místech bez ohledu na to, že jsou všem na očích," uvedli svědci.  

Za napadení dostal pokutu

Z oslavy však každý odešel vlastní cestou, Geri spěchala do natáčecího studia, Lee Ryan zamířil k soudu, kde se musel zpovídat z nedávného napadení dvou fotoreportérů v londýnském nočním klubu ve West Endu. Tribunál mu udělil pokutu ve výši 700 eur (asi 21 tisíc korun).

Zatím není zcela jasné, do jaké míry je jejich vztah vážný. Geriini přátelé však podotýkají, že by to nebylo poprvé, co by zpěvačka podlehla kouzlu násilníka a uškodila tak své pověsti i kariéře.

Reklama

Související články

Geri Halliwellová má strach z neplodnosti

Britská zpěvačka Geri Halliwellová se obává, že nebude kvůli svým drastickým dietám moci mít děti. Bývalá členka populární skupiny Spice Girls zhubla natolik,...

Geri Halliwellová shání dárce spermatu

Zpěvačka Geri Halliwellová si v minulosti tropila šprýmy, že jí jednou stejně nezbude nic jiného, než zavítat do spermobanky. Na její slova nyní pomalu...

Výběr článků

Načítám