Hlavní obsah

George Clooney: Do politiky raději kvůli sexu a drogám nepůjdu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Herec George Clooney (49) je sice aktivní v sociální oblasti, ale o voleném politickém úřadu rozhodně neuvažuje. Prý hlavně kvůli své pestré minulosti. "Nežil jsem svůj život způsobem, který by byl v politice přijatelný. Vyspal jsem se se spoustou holek a vyzkoušel jsem moc drog. Tak to prostě je," řekl Clooney v rozhovoru pro časopis Newsweek.

Foto: Profimedia.cz

George Clooney

Článek

Když chce někdo do politiky, prý musí být připraven přiznat a vysvětlit každý detail svého života. Clooney se nestydí za to, že užívá svou slávu k tomu, aby přesvědčil média, že mají věnovat více pozornosti problémům Afriky.

"Celebrita může pomoci nasměrovat zájem médií, která se své odpovědnosti vzdávají. Nemůžeme dělat politická rozhodnutí, ale můžeme popostrčit politiky jistým směrem," vysvětloval herec.

Přiznal také, že obdivuje práci Bona Voxe, frontmana skupiny U2. Udělal toho prý pro Afriku hodně a přišel s modelem, který je efektivní.

"Bonův model opravdu funguje. Celebrity jsou v centru zájmu médií víc, než kdy dříve - a nemusí se to využívat jen k prodávání různých produktů," dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám