Hlavní obsah

Ford a Flockhartová se pohádali kvůli psovi

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Harrison Ford se rozhádal se svou současnou přítelkyní, herečkou Calistou Flockhartovou. Naprosto chladně a bez emocí totiž zareagoval na zprávu o smrti jejího nejoblíbenějšího psa. O teriéra Webstera přišla jen pár týdnů po tom, co na věčnost odešla Harrisonova matka.

Foto: archiv Spokojeného domova

Mezi služby Spojeného domova patří i kontakt se společenským prostředím, například odvoz automobilem k lékaři

Článek

Herec zřejmě neodhadl sílu lásky, kterou Calista ke čtyřnohému miláčkovi chovala. "Harrison si nemyslel, že smrt psa je tak významný moment v životě člověka. Ale už mu to způsobilo celou řadu problémů, protože Webster byl bezpochyby Calistin nejlepší přítel," uvedl důvěrný zdroj z hereččina blízkého okolí.

Calista zbytečně dramatizuje

Ačkoliv Flockhartová ví, že byl její přítel ze smrti matky rozrušen, nepřiměřenou reakci mu neprominula. "Přivádí ji do rozpaků, že je naprosto chladný k jejímu žalu. Řekla mi, že si myslí, že je mu naprosto ukradená. Harrison je natolik ponořen ve svém žalu, že nedokáže myslet na nikoho jiného a nehledí kolem sebe. A o Calistě tvrdí, že z toho dělá moc velké drama," vysvětlil stejný zdroj.  

První neshody a problémy se ve vztahu dvaašedesátiletého Harrisona a devětatřicetileté Calisty objevily poté, co Ford letos v lednu své bývalé manželce Melisse Mathisonové zaplatil devadesát miliónů dolarů jako odstupné. Peněžitý prohřešek zpečetil svým nerozvážným chováním, když se vzápětí po zaplacení horentní sumy oddával v jednom baru v Mexiku flirtování se dvěma neznámými ženami.

Reklama

Související témata:

Související články

Mezi Calistou a Fordem to nebezpečně skřípe

Herec Harrison Ford, který je od minulého týdne rozvedený, přiznal, že mu to s přítelkyní Calistou Flockhartovou přestává klapat. Rozplynuly se tak naděje...

Výběr článků

Načítám