Hlavní obsah

Mezi Calistou a Fordem to nebezpečně skřípe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec Harrison Ford, který je od minulého týdne rozvedený, přiznal, že mu to s přítelkyní Calistou Flockhartovou přestává klapat. Rozplynuly se tak naděje na svatbu, na níž se Flockhartová hned po Fordově rozvodu těšila.

Foto: Dana Ehlová

PhDr. Martina Beková (archeoložka Muzea a galerie Orlických hor) a Mgr. Jiří Mach (Vlastivědné muzeum Dobruška) během přednášky.

Článek

61letý Ford se nechal slyšet, že dvouletý vztah s křehkou herečkou Calistou Flockhartovou právě prochází nepříznivým obdobím a že se mu už po třetí do manželství vlastně moc nechce. 

V Mexiku se odvázal

Po čerstvém rozvodu s Melissou Mathisonovou si herec potřeboval odpočinout, proto se bez Calisty odebral na pár dnů do Mexika. Plánovaný oddech ale brzy vyměnil za noční flámování. Podle magazínu Hello! byl v místním baru dokonce přistižen, jak notně posilněn tequilou flirtuje s neznámou krasavicí.

Právě na bouřlivém večírku Ford údajně několikrát zdůraznil, že se jeho poměru s Flockhartovou vůbec nedaří. "Náš vztah je jen krůček od krachu," prohlásil málomluvný herec, kterému alkohol tentokrát pořádně rozvázal jazyk.

Reklama

Související témata:

Související články

Harrison Ford se rozvedl

Po dlouhých průtazích bylo konečně rozvedeno osmnáctileté manželství hollywoodského herce Harrisona Forda a jeho manželky, scenáristky Melissy Mathisonové....

Výběr článků

Načítám