Hlavní obsah

Finále Miss ČR 2008 bude nakonec vysílat televize Nova

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Spekulace ohledně změny televizní stanice, která bude vysílat finále Miss ČR 2008 byly zbytečné. Finále, které se bude konat v polovině března, bude vysílat i tentokrát TV Nova stejně jako konkurenční soutěž krásy. Dívky by si měly s přihláškami do soutěže pospíšit, na přihlášení mají pouhý měsíc.

Článek

Závěrečný večer se bude konat 15. března tradičně v brněnském Bobycentru. Mnoho debat proběhlo ohledně toho, která televize bude vysílat finálový večer Miss ČR 2008. I přes mnohé spekulace zůstane přenos tradiční soutěže krásy na TV Nova, stejně jako konkurenční soutěž Česká Miss.

K tomu, aby se mohla dívka přihlásit do soutěže Miss ČR 2008 musí splňovat několik náležitostí. Musí mít zejména české občanství a, jak už vyplývá z názvu soutěže, být bezdětná. Nesmí být ani vdaná či rozvedená. Někoho by však mohlo překvapit věkové omezení, pětadvacetileté dívky si v novém ročníku nazasoutěží, je totiž pouze pro ročníky 1984-1990.

Finalistky jako dárek pod stromeček

Načasování XX. ročníku Miss ČR je oproti předchozím letům posunuto směrem dopředu. Díky tomu budou jména všech finalistek známá již před vánočními svátky. Dívky, které se chtějí nového ročníku zúčastnit, si ale musí pospíšit, uzávěrka přihlášek bude letos již 10. října.

Konkurzy se budou konat v Praze a v Brně na přelomu října a listopadu, Miss Bohemia se bude konat 23. listopadu a Miss Moravia o týden později. Z každé této části postoupí přímo tři dívky a dalších šest poté postoupí z Malého finále 8. prosince. V tento den tedy bude známá finálová dvanáctka, která se utká o jubilejní dvacátý titul.

Reklama

Související témata:

Související články

Rhodos: Tajné noční koupání missek

Že se finalistky soutěže Miss ČR v Řecku ani v nejmenším nenudí, o tom by mohla povídat hned pětice dívek, která se rozhodla v nočních hodinách vykoupat...

Výběr článků

Načítám