Hlavní obsah

Fenka huskyho vyrazila na procházku s dronem

Novinky, nčs

Venčení domácích mazlíčků je sice povolen i během karantény, proč ale zbytečně riskovat, když jsou i modernější způsoby, jak vyvenčit psa. Fenu huskyho v americkém Wisconsinu tak doprovází místo majitelů na procházce dron.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Devítiletá fenka Nika se možná sama nestačila divit, kdo že ji to tentokrát bere na procházku. Místo obvyklých majitelů Kaithlin a Jonathana si Nika vyšla na ulici s dronem. A zatímco se pes projde a vykoná potřebu, jeho majitelé můžou svědomitě dodržovat nařízenou karanténu a sociální odstup.

Ačkoliv se fena zpočátku cítila poněkud nejistá, když ji za vodítko bral dron, po chvíli si však uvědomila, že ji nebezpečí nehrozí a může se bezstarostně vydat na cestu. „Nika nebere nic moc vážně a ne vždycky dodržuje všechna pravidla. Ale je to milující a věrné zvíře,” prohlásila o svém mazlíčkovi majitelka Kaithlin, která se svým partnerem chová i mladší sestru Niky - Kiru.

Obě feny jsou navíc doslova hvězdami sociálních sítích, i když nutno podotknout, že zejména díky kreativitě svých páníčků, kteří neváhají fenky obléknout do nejrůznějších převleků či vyfotit fotografii, která se jen tak někomu nepovede. Na Instagramu oba psy sleduje přes 200 tisíc uživatelů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám