Hlavní obsah

Exmilenka Leoše Mareše opět ukázala své vnady a přiznala nového přítele

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Modelka Gabriela Dvořáková znovu předvedla své poprsí. Nafotila na Mallorce dráždivé fotografie pro pánský časopis a stala se hvězdou připravovaného kalendáře.

Článek

Sexy fotografie vznikaly na ostrově Mallorca, kde Gábina s týmem strávila týden. "Fotily jsme společně s Kateřinou Sokolovou kalendář pro návrhářku Danu Dobřichovskou a pak jsem ještě pózovala fotografovi Honzovi Tůmovi sama pro pánský časopis," řekla Novinkám Gabriela Dvořáková.

Právě pro pánský časopis vznikla fotografie, kde Gabriela opět odhalila své poprsí. "Jen na jedné fotce je mi pod průsvitnou halenkou vidět prso , jinak jsou to celkem cudné fotky," usmívá se modelka.

Expřítelkyně Leoše Mareše zároveň přiznává, že už má novou lásku. "Mám nového blízkého přítele. Jde o začínající vztah. Nerada bych proto více říkala, vše je v začátcích," vysvětluje.

Leoš Mareš už má měsíc také nový vztah. Chodí s Českou vicemiss 2008 Hanou Svobodovou. "Novou lásku Leošovi přeji, necítím zlost, nemám žádnou zášť," říká.

Nyní jí čeká především odpočinkové léto. "S rodinou jedu do Chorvatska, s kamarádkou do Egypta a pak se uvidí. Určitě chci hodně cestovat," dodala Dvořáková.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám