Hlavní obsah

Ewa Farna se na měsíc přestěhovala do Prahy, natáčí novou desku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Ewa Farna (15), která v poslední době sbírá jedno ocenění za druhým, neusíná na vavřínech a tvrdě pracuje. Kvůli přípravám na novou desku se dokonce přestěhovala na měsíc do Prahy.

Článek

"Zhruba před týdnem jsme natočili desku, konkrétně šlo o Ticho v polštině, a teď už plánujeme českou desku, která by snad ještě letos měla vyjít. Po ní bude rovnou následovat i turné," prozradila zpěvačka, která se kvůli přípravám na novou desku přestěhovala do metropole.

"Chystám se asi měsíc strávit v Praze a opravdu intenzivně pracovat a kulturně se vzdělávat," tvrdí držitelka ocenění za nejprodávanější DVD roku s názvem Blíž ke hvězdám.

Přestože se Ewa v hudebním průmyslu pohybuje teprve krátce, našla si už pár fíglů, jak dát posluchačům to, co chtějí. Korzu prozradila, kde bere inspiraci na skládání textů.

Texty vznikají i spontánně

"Všímám si úplně všeho kolem sebe. Byť se to nezdá, kolem nás se děje tolik věcí, stačí se jen dívat. Některé moje texty také vycházejí přímo ze mě. Například text La la laj jsem napsala tak, že jsem byla smutná a nikdo z kamarádů mi zrovna nebral telefon. Měla jsem v tu dobu čas, tak jsem si sedla na louku a napsala text," řekla Farna.

Mladá zpěvačka je v současné době nominovaná na cenu Anděl v kategorii Zpěvačka roku. Konkurovat jí budou Lenka Dusilová a Klára Vytisková ze skupiny Toxique. Ceny se budou rozdávat 21. března.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám