Hlavní obsah

Erotické fotografie vyřadily Linhartovou z finále Miss ČR

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Devatenáctiletá Lucie Linhartová, která se stala vítězkou semifinále Miss ČR v Karlových Varech a postoupila tak automaticky do finále soutěže, již pořádá Miloslav Zapletal, byla z klání vyřazena kvůli eroticky laděným snímkům. Fotky byly na internetu zveřejněny ve čtvrtek. Lucie se přiznala, že k jejich publikaci dala svolení.

Foto: Josef Zajíc

Kováři MSK, z. s. chystají na srpen Kovářské sonáty. Ilustrační foto z loňského roku.

Článek

Lucie Linhartová v minulosti nafotila snímky, na nichž je obnažená, charakter fotek lze považovat za zásadní porušení pravidel soutěže.

Náhradnice se již připojila k finalistkám

Finalistka na Škole Miss, která se právě koná v Egyptě, přiznala, že nedávno poskytla souhlas k pořízení těchto fotek a jejích následnému zveřejnění na internetu. Je si vědoma, že tak zásadně porušila závazky k pořadatelům Miss ČR.

Miloslav Zapletal ji ihned ze soutěže o královnu krásy vyřadil. Ve finále ji nahradí Petra Macháčková z baráže. Dvacetiletá studentka pochází z Hudlic a bude soutěžit s číslem dvanáct. Již dodatečně odcestovala za dalšími finalistkami do Egypta na soustředění, kde bude absolvovat přípravu na letošní finále Miss ČR 2005.

Poučení pro ostatní dívky

"V první chvíli jsem byl šokován a nevěřil jsem pravosti této informace. Když mi to Lucie Linhartová osobně přiznala, musel jsem jednat podle platného statutu soutěže, vyřadit ji okamžitě a nahradit první náhradnicí z baráže," uvedl Zapletal.

"Nechápu, že někdo přes veškerá osobní varování, písemné závazky a podpis smlouvy může vědomě zatajit tak zásadní porušení pravidel. Je mi to líto a tento případ je jistě tvrdým poučením nejen pro Lucii LInhartovou, ale i pro dívky, které by udělaly podobnou nevratnou chybu," uzavřel.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss jižních Čech zaujala orientálním tancem

Soutěž Miss ČR, kterou pořádá Miloslav Zapletal, zná již svou Miss jižních Čech. Ve středu se jí stala jednadvacetiletá Barbora Patáková z Prahy. Postoupila...

Miss jižní Moravy se dietami netrýzní

V soutěži Miss ČR, kterou pořádá Miloslav Zapletal, byla ve středu zvolena nejkrásnější dívka jižní Moravy 2005, která tak postupuje do finále. Stala...

Výběr článků

Načítám