Hlavní obsah

Elton John viní Victorii z problémů Beckhamových

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Elton John se domnívá, že problémy manželského svazku Davida Beckhama s Victorií plynou z faktu, že se bývalá zpěvačka zprvu odmítala odstěhovat za svým chotěm do španělského Madridu. Zpěvák to uvedl v rozhovoru pro magazín Heat, který byl zveřejněn ve středu.

Foto: Jiří Smutný

Chantal Poullain a Martin Kraus

Článek

Sir Elton John prohlásil, že bývalá Posh Spice upřednostnila svou pěveckou kariéru a pozdější pokus o návrat k ní před samotným manželstvím, a to i přesto, že úroveň její profesionální dráhy byla velmi nízká.

57letý John, blízký přítel rodiny Beckhamových a kmotr jejich synů Brooklyna a Romea, doplnil, že oba manželé začali být také příliš zaujati penězi a vlastní popularitou.

Manželské rozpory měly podle Johna dopad na Davidovu výkonnost ve fotbale, Elton se však nyní domnívá, že manželství Beckhamových se opět vydalo na dobrou cestu.

Elton: David ženu i děti postrádal

Na otázku, jaký je jeho názor na Davidovu údajnou milostnou aféru s jeho asistentkou Rebeccou Loosovou, řekl: "Jen si myslím, že záležitosti sešly ze správné cesty, když Beckham přišel do Realu Madrid. Bylo by nejlepší, kdyby Victoria do Madridu odešla již tehdy s ním."

"Myslím, že mu (Victoria) chyběla, stejně tak jako oba chlapci," dodal John, "když žijete šest měsíců v hotelovém pokoji v Madridu - nebo kdekoliv jinde - je to na zbláznění."

Beckhamová, která se do španělské metropole nakonec přestěhovala, je prý podle Johna šťastná, a to hlavně proto, že zažila obrovské zklamání ve své hudební kariéře.. Victoria Beckhamová nedávno oznámila, že se definitivně vzdala dráhy zpěvačky a místo toho se vrhne na módní návrhářství.

Reklama

Související články

Elton John sprostě vynadal novinářům

Britský zpěvák a skladatel Elton John, který ve středu v noci přicestoval kvůli koncertu do tchajwanského Taipei, se neudržel a ještě na mezinárodním letišti...

Elton John se utkal s Annou Kurnikovovou

Britský legendární hudebník Elton John se před pár dny u příležitosti konání každoroční akce své charitativní nadace na boj proti AIDS převtělil do role...

Výběr článků

Načítám