Hlavní obsah

Edita Hortová se chce na Miss Europe skamarádit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Druhá česká vicemiss Edita Hortová finišuje s přípravami na Miss Europe. Příští týden odlétá do Paříže, kde se 12. března zúčastní mezinárodní soutěže krásy. Své šance na vítězství zatím nedokáže zhodnotit, bude ale ráda, když si pobyt ve Francii užije a najde si tam nové kamarádky.

Foto: Martina Mončeková

Chudé děti v Indii mají k jídlu hlavně rýži, kterou jedí i třikrát za den

Článek

"Teď nemůžu odhadnout svoje šance, protože jsem ostatní holky ještě neviděla. Šanci má ale každá. I když já mám trošku nevýhodu, že jsem z malé republiky. Možná ale, když se budu snažit, třeba zaboduji. Budu spokojená, když si tam najdu kamarádky a měsíc si tam užiji," řekla Hortová.

Kromě návštěvy kadeřnice musí ještě před odletem vyřešit s návrhářkou Beatou Rajskou, co na sebe. "Vyzkoušely jsme s Beatou zatím čtvery šaty, většinou jsou delší, zdobené, průhledné. Finálové budou zlaté, s korzetem," prozradila modrooká blondýna.

Bude se bojovat

Hortová zatím nikoho ze soutěžících nezná. Od první vicemiss Michaely Wostlové ale dostala číslo na Miss Slovensko, se kterou se chce spojit. Zároveň od Míšy a od Miss ČR Jany Doleželové vyzvídala, jak to na podobných soutěžích chodí.

"Ptala jsem se jich, kolik si braly kufrů a jaké jsou holky. Říkaly, že většinou je to tak, že o sebe finalistky hrozně dbají a pečují, že nevylezou z hotelu, aniž by se nenalíčily a neučesaly, je to takový velký boj. Pár holek to bralo s nadhledem, ale těch bylo málo."

Vzhledem k tomu, že v Paříži ještě nebyla, doufá, že se podívá i po městě. Těší se nejen na památky, ale i na nakupování. A čeho se nejvíc bojí? "Že mě tam někdo unese a už se nikdy nevrátím," poznamenala s úsměvem. Kromě toho se v rámci příprav podívá i do Tunisu, kde se budou dívky hlavně seznamovat a poznávat.

Studentka Střední průmyslové školy v Brně, která oslaví na soutěži své 19. narozeniny, se zpět do Prahy vrací 13. března.

Reklama

Související témata:

Související články

Vicemiss Edita Hortová se těší do Paříže

Druhá česká vicemiss 2004 Edita Hortová má před sebou hned několik úkolů. Chtěla by uspět na soutěži Miss Europe v Paříži, kam odlétá 7. února. Letos...

Výběr článků

Načítám