Hlavní obsah

Dvě minuty s Kidmanovou stojí dvě miliardy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Australská herečka Nicole Kidmanová účinkuje v novém reklamním spotu, který stál v přepočtu téměř dvě miliardy korun. Objednala si jej firma Chanel, která jím propaguje svůj proslulý parfém No 5.

Foto: Jiří Bárta

Rybářský spolek Pod Bedřiškou v Nové Vsi

Článek

Půvabná herečka se divákům v reklamě poprvé ukáže v pátek. Obdivovat ji budou moci návštěvníci kin, kde bude spot vysílán. Teprve 20. listopadu se reklama dostane také na televizní obrazovky.

Filmařské žně

List The Guardian poznamenal, že s tak vysokým rozpočtem, s kostýmy Karla Lagerfelda a Debussyho hudbou by klidně mohl vzniknout celovečerní film. Reklamě se nyní mezi zasvěcenými přezdívá "nejdražší inzerát číslo pět", někteří ji už familiárně zkracují a označují jako "číslo pět".

Astronomická částka věnovaná na výrobu spotu podle znalců potvrzuje, že filmy, produkční společnosti a kina na tom letos budou dobře. Jen v Británii prý čekají až 180 miliónů prodaných lístků, což by byl nejlepší rok za posledních dvaatřicet let.

Věrnost od čtrnácti

Kidmanová si firmu Chanel oblíbila. Dokonce se uvažuje, že by mohl být natočen film o módní ikoně Coco Chanelové, kterou by mohla ztvárnit právě Nicole.

"Myslím, že jsem příliš vysoká, ale proč ne. Ostatně, Chanel No 5 byl můj první parfém a jsem mu věrná od svých čtrnácti let," sdělila Kidmanová.

Reklama

Související témata:

Související články

Sharon se sprostě osočila na Kidmanovou

Sharon Osbourneová, manželka slavného rockera Ozzyho, se pustila do Nicole Kidmanové. Označila ji doslova za "vyzáblou krávu" a dodala, že Nicole by k životu...

Kidmanová je nejbohatší mladou Australankou

Populární herečka Nicole Kidmanová byla vyhlášena nejbohatší ženou Austrálie, která je mladší čtyřiceti let. O výsledcích žebříčku boháčů, který ve středu...

Výběr článků

Načítám