Hlavní obsah

Důvod rozchodu Hůlky a Vaňkové? Zahýbala mu s Renčem

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Daniel Hůlka a Šárka Vaňková se před čtrnácti dny rozešli. Důvod rozchodu nechtěli ani jeden komentovat. Podle informací Novinek však byla tím pravým důvodem nevěra. Hůlka se dozvěděl o poměru Vaňkové s režisérem Filipem Renčem.

Článek

"O Šárce se už opravdu nechci bavit," řekl rázně Novinkám Hůlka. "Rozchod je opravdu definitivní, s touto slečnou se už k sobě rozhodně nevrátíme," dodal zpěvák.

Foto: ČTK

S maminkou, na kterou se chodil dívat jako kluk do Hudebního divadla v Karlíně, kde dvacet let zpívala ve sboru.

"Šárka s Filipem udržuje poměr už asi měsíc. Stýkají se v jeho bytě. Dokonce na mimopražské kšefty už jezdí jeho autem. Když se o tom Dan dozvěděl, okamžitě vztah ukončil," řekl Novinkám zdroj.

Rozchod s Hůlkou byl plný emocí. Nasvědčuje tomu fakt, že Dan se Šárce vyhýbá, jak se dá. Zatímco po prvním rozchodu nechal Šárku bydlet ve svém bytě na Vinohradech ještě tři měsíce, tentokrát dostala na vystěhování týden.

Navíc musela produkce muzikálu Dracula a Baron Prášil na žádost Hůlky upravit rozpis představení tak, aby se zpěváci na jevišti nepotkali. Když hraje Hůlka, Vaňková má povinně volno.

S Renčem se Šárka dala dohromady na muzikálu Baron Prášil, který Renč režíroval. Šárka prý vždycky plnila v divadle roli takové muzikálové Lidušky. Před Hůlkou měla poměr s Marianem Vojtkem, políčeno měla i na Pepu Vojtka.  O panictví připravila Sámera Issu. "Oba jsme byli ve finále SupeStar, Šárka mě opravdu připravila o panictví," prozradil Issa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám