Hlavní obsah

Duchové si pohrávají s hosty v arizonském hotelu, lehají si vedle nich do postele

Novinky, Jakub Kynčl

Hotel Gadsden v Arizoně je vyhlášený po celých Spojených státech. Ne tak ovšem svou kvalitou, jako spíše strašidelnými historkami, které se k němu vážou. Manažerka Robin Brekhusová byla vůči příběhům skeptická. To se však změnilo, když během výpadku proudu hledala ve sklepě svíčky a její baterka ve tmě našla postavu v černém kabátu a kovbojském klobouku.

BEZ KOMENTÁŘE: Hotel Gadsen působí strašidelně i bez duchů

 
Článek

"Bylo to, jako by chtěl, abych s ním navázala oční kontakt a potvrdila mu, že ho vidím," popsala nepříjemné chvíle manažerka, která následně okamžitě celá vyděšená vyběhla po schodech do lobby. Od té chvíle příběhům už věří.

Hotel Gadsden má vskutku bohatou minulost. Již na počátku 20. století byl místem, kde se potkávali obilní magnáti, kovbojové či šéfové místních měděných dolů. A ačkoliv skutečně mnoho hotelů v USA tvrdí, že u nich straší, v hotelu Gadsden už se s podivnými jevy setkali nejen zaměstnanci hotelu, ale i desítky hostů. Podivné události se neomezují na jedno určité místo, ale dějí se v celém hotelu od vrchních pokojů až po sklepení.

Hotel vyhořel

Hotel o 160 pokojích otevřel své brány hostům v roce 1907, ale nedlouho poté byl vážně poškozen požárem. Znovuotevřen byl pak až v roce 1929. A od té doby se toho v jeho útrobách změnilo jen pramálo.

Foto: Profimedia.cz

Hotel Gadsden

Mnoho z údajných nadpřirozených momentů si hosté nahráli či natočili a záznamy či jejich kopie si majitelé hotelu nechávají přímo na recepci. Mezi případy nechybělo zapínání a vypínání televize na pokoji 333, kde údajně straší nejvíce. Tam se také často ozývají tupé rány z prostoru radiátoru.

Nepříjemné zážitky

"Srdce mi skoro vyskočilo z hrudníku. Poté jsem však pomyslel na panenku Marii a vše bylo v pořádku," napsal jeden z hostů svou osobní zkušenost. Další host pak popsal, jak uslyšel klíč v zámku a najednou uviděl dvě postavy, které vešly do pokoje, jako by se právě vrátily z nákupů. Pak prý mžikem zmizely.

Některé zkušenosti pak byly opravdu nepříjemné. Jedna z návštěvnic hotelu napsala o tom, jak ji někdo začal tahat v průběhu noci za vlasy, zatímco další cítila, že se někdo vedle ní posadil na postel, a poté cítila jasný tlak v posteli, když neviditelná postava ulehla vedle ní. Když to ráno řekla manažerce hotelu Brendě Maleyové, ta jen vytřeštila oči a vzpomněla si na svou zkušenost, kdy ji duch údajně přitlačil k posteli na pokoji 114. Manažerka okamžitě nabídla návštěvnici na další noc jiný pokoj, ta ale poděkovala a hotel raději opustila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám