Hlavní obsah

"Draco Malfoy" nahání dětem strach i v civilu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Na britského blonďáka Toma Feltona připadla v prvních dvou dílech filmového zpracování Harryho Pottera nezáviděníhodná role Harryho školního protivníka, aristokratického a povýšeného Draca Malfoye, jemuž žádná špatnost není cizí.

Foto: Marcel Vašut
Článek

A v tom je právě ten problém - pro některé děti je Tomův výkon na plátně natolik přesvědčivý, že propukají v pláč a křičí strachy, i když ho vidí "v civilu" na ulici, píše zpravodajský server Ananova.

Patnáctiletý Tom přiznává, že pokaždé, když někam vyrazí, rozpláče několik dětí. "Děti kolem šesti let a možná i trochu mladší se mě vážně bojí. Choulí se a brečí a některé ze mě mají vyslovenou hrůzu," říká Tom Felton. "Vyděsil jsem dokonce i děti našeho režiséra Chrise Columbuse, když jsem se nimi poprvé setkal. Nijak zvlášť mě to netěší, protože já takový jako Draco v opravdovém životě vážně nejsem. Aspoň ale vím, že jsem odvedl dobrou práci při natáčení," dodává.

Tom se obává, že Draco v pátém díle zemře

Tom Felton se ovšem svého alter ega už možná brzy zbaví. Autorka knih o Harry Potterovi, britská spisovatelka J.K. Rowlingová, prozradila, že v pátém dílu knihy Harry Potter a Fénixův řád, který vyjde už za několik měsíců ve Velké Británii, bude zabita jedna z hlavních postav. A Tom má pocit, že by to mohl být právě "jeho" Draco.

"Nějak se nemohu zbavit dojmu, že tam na mě čeká nějaká ošklivá krvavá smrt," říká pragmaticky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám