Hlavní obsah

Donald Trump slíbil snoubence věrnost

– NEW YORK

Americký magnát Donald Trump jde do sebe. Své vyvolené ženě, kterou si brzy vezme za manželku, totiž přislíbil věrnost. Jeho dosavadní milostný život byl přitom více než bujarý.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 2.12.2017 Tři výstavy v jednom pavilonu Ostravských výstav a.s. Univerzita obrany.

Článek

Osmapadesátiletý Donald Trump se má oženit se slovinskou modelkou Melanií Knausovou. [celá zpráva] Je zřejmě upřímně zamilovaný, neboť o své nastávající choti hovoří jen se samou chválou.

Svatba roku

V rozhovoru pro úterní list Daily News dokonce Melanii vzkázal, že se změní a stane se jejím dobrým manželem. Ceremonie, která se uskuteční již nadcházející sobotu ve floridském Palm Beach, bude zřejmě nejnákladnější svatbou roku.

Třiatřicetiletá modelka si již pro svůj významný den připravila svatební šaty. Pocházejí z návrhářské dílny Chirstian Dior a jejich hodnota činí 100 tisíc dolarů.

Modelka již róbu předvedla profesionálním fotografům. Její snímek v roli nevěsty ozdobí titulní stránku únorového vydání amerického magazínu Vogue. Knaussová si šaty vybrala na módní přehlídce v Paříži. Práce na modelu byla velmi náročná, jen výšivka zabrala prý 550 hodin.

Bývalá žena reagovala rozpačitě

Trump byl již dvakrát ženatý, jednou s Češkou Ivanou, podruhé s Marlou Maplesovou. Ta se nad příslibem věrnosti svého exmanžela jen pousmála, poznamenal Daily News. Sama totiž do jeho života vstoupila jako milenka, která si s ním v roce 1990 užívala v Aspenu, zatímco jeho tehdejší manželkou byla Ivana.

Maplesová zároveň připustila, že během manželství s Trumpem od roku 1993 až 1997 její muž jiné ženy neměl.

Reklama

Související témata:

Související články

Donald Trump se ožení se Slovinkou

Americký miliardář Donald Trump, bývalý manžel české podnikatelky Ivany Trumpové - Zelníčkové, se bude již potřetí ženit. Jeho vyvolenou je třiatřicetiletá...

Donald Trump pozval na svatbu plno celebrit

Pompézní obřad se svatební hostinou plánuje na svou lednovou svatbu Donald Trump, bývalý manžel Češky Ivany Trumpové. Ve speciálním seznamu prominentních hostů...

Výběr článků

Načítám