Hlavní obsah

Dominikánec vytvořil rekord v nepřetržitém zpívání

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák z Dominikánské republiky Carlos Silver zpívá opravdu rád a vydrží zpívat opravdu dlouho. Dokonce tak dlouho, že si vysloužil zápis do Guinessovy knihy rekordů. Doba, po kterou vydržel zpívat, činila 106 hodin. Video z vyčerpávajícího pokusu o rekord zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž se pokusil překonat rekord v nepřetržitém zpěvuVideo: AP

 
Článek

O překonání světového rekordu se pokusil zpěvák v hlavním městě Santo Domingo, společnost mu dělali fanoušci. Přítomen byl rovněž zástupce z Guinessovy knihy rekordů Carlos Tapia Rojas.

„Carlos Silver dokázal opravdu něco výjimečného, máme více než 105 hodin materiálu k přezkoumání,“ potvrzuje Rojas, že oficiálně si bude muset Silver na zápis ještě počkat.

Podle pravidel měl po každé písničce zpěvák nárok na 30 vteřin odpočinku. Po každé hodině pak odpočíval pět minut. Zpěvákův tým však některé pauzy vynechával, aby si mohl po několika hodinách zpěvák odpočinout půl hodiny, dojít si na záchod a do koupelny.

Silver nakonec vydržel zpívat 106 hodin a 18 minut, čímž překonal o více než hodinu rekord indického muže. Po skončení akce byl rekordman převezen do nemocnice na pozorování.

Reklama

Výběr článků

Načítám