Hlavní obsah

Dojemná žádost o ruku: Otec do ní zapojil dvě malé dcery

Novinky, zkr
Nový Jižní Wales

Australanka Caitlin má se svým partnerem Scottem dvě malé dcery a žijí spolu v harmonickém vztahu v Novém Jižním Walesu. Nejsou však manželé. Na žádost o ruku si žena musela několik let počkat, ale rozhodně to stálo za to. Její přítel ji totiž požádal způsobem, který dojme snad každého.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Žádost o ruku vehnala Australance slzy do očíVideo: scott.worgan, Newsflare.com

 
Článek

Scottovi trvalo šest let, než se k zásadnímu životnímu kroku rozhoupal. Letos v březnu se nakonec rozhodl, že do toho „praští“. Pro svou vyvolenou natočil za pomoci jejich dcer video, které Catlin vehnalo slzy do očí.

Na záběrech jsou vidět děti, jak ukazují sérii papírů s ručně psanými vzkazy o tom, jak je jejich maminka úžasná a jak milují svou rodinu, ale že tam přece jen něco chybí. Na závěr pak přijde samotná žádost, i když trochu netradiční: Vezmeš si tátu? Poslední ceduli pak ukáže sám jejich otec, na které stojí už jen: Mě?

„Rozbrečelo mě to. Můj partner Scott Worgan mě požádal o ruku pomocí videa spolu s našimi dvěma krásnými dcerami! Byla to ta nejlepší a nejroztomilejší žádost. Jak jsem tedy nemohla říct ano?“ popsala budoucí paní Worganová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám