Hlavní obsah

Divočáci byli v Barceloně znovu středem pozornosti, natočil je kolemjdoucí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodinka divokých prasat si na konci minulého týdne vyrazila na výlet do Barcelony. Pobíhající zvířata se motala mezi projíždějícími auty, zaujaly je i popelnice, kde se prasata pokoušela objevit potravu. Španělská metropole má s přemnoženými divočáky problém dlouhodobě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Mezi auty na silnici v Barceloně pobíhali divočáciVideo: David Melero via Storyful, AP

 
Článek

Rodinku na výletě zachytil ve čtvrtek David Melero nedaleko Placa de Vallvidrera na okraji města. Divoká prasata se v Barceloně odvažují čím dál hlouběji do města, což je vina částečně i samotných obyvatel. Ačkoliv je zakázáno zvěř krmit, mnoho lidí tak činí.

„Třeba je to stejná rodinka, která napadla Shakiru,“ zažertoval na sociálních sítích Melero.

Shakiru napadla v parku v Barceloně divoká prasata

Koktejl

Právě kolumbijská zpěvačka totiž nedávno zažila setkání s divočáky na vlastní kůži. Na konci září ji při procházce se synem v parku dvě zvířata napadla. „Napadla mě v parku a utekla do lesa s mou taškou, v níž jsem měla mobil,“ uvedla zpěvačka, která se nakonec divočákům postavila.

Divočáci jsou podle odborníků inteligentní tvorové, a když vidí tašku, myslí si, že bude krmení. Zdržují se také v blízkosti popelnic, kde poměrně snadno mohou najít něco dobrého k snědku.

Reklama

Výběr článků

Načítám