Hlavní obsah

Dívky, které ze sebe udělaly živoucí panenky, chtějí vládnout Americe

Novinky, vps

Valerii Lukjanovové a Olze Olejnikovové, tedy dívkám, které se stylizují do podoby živých panenek, je jejich rodná ukrajinská Oděsa malá. Dívky se chtějí přestěhovat do USA a stát se hvězdami. Pomoci jim k tomu má především jejich extrémní vzhled, kterého dosáhly nejenom pracným líčením, ale i četnými plastickými operacemi, jak informoval Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Živoucí Barbie Valeria Lukjanovová a Olga Olejnikovová

 
Článek

Obě dívky se poznaly už před pěti lety a okamžitě si padly do noty. Není se čemu divit, kromě záliby v panenkovském vzhledu si sednou i v duchovní oblasti, a dokonce společně pořádají spirituální lekce. Za jednu si účtují v přepočtu 1500 korun. A je to především jejich zevnějšek, který jim pomáhá přilákat zákazníky.

Líčením stráví několik hodin denně a výsledek je natolik přesvědčivý, že byly několikrát nařčeny z úpravy svých fotografií v grafických programech. K lepším proporcím se už ale nedostaly přirozenou cestou, jejich bujné poprsí nebo vosí pas jsou prací plastických chirurgů. Doma jsou obě živé panenky hvězdami a teď doufají, že se jim podaří prorazit i v USA.

„Chceme se tam přestěhovat velmi brzo. Olga tam má přítele a můj manžel tam chce začít podnikat. Nudit se tam nebudu, často jsem totiž zvána na různé oslavy,“ řekla Valeria Lukjanovová.

Nudy se 21letá Valeria opravdu bát nemusí, její běžný den se totiž skládá z meditace, astrálního cestování a návštěvy posilovny. Třešničkou na dortu pak je, když může udělat večeři pro svého milovaného.

BEZ KOMENTÁŘE: Děsivě vyhlížející Ukrajinka se snaží vypadat jako postavičky z animovaného japonského komiksu

Z Oděsy je i další dívka, která extrémně mění svoji podobu. Anastasia Špaginová však nechce vypadat jako panenka, nýbrž jako postava z japonského anime. Při výšce 158 centimetrů váží neuvěřitelných 39 kilogramů a stále není spokojená. I Anastasia je na Ukrajině známou osobou, na stěhování ale zatím nepomýšlí. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám