Hlavní obsah

Dívka se narodila jako vlkodlak. Tělo má porostlé černými chlupy

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvanáctiletá Taniya z Bangladéše se narodila s vlkodlačím syndromem. Kvůli němu má tělo porostlé od hlavy k patě hustými černými chlupy. Není to však jediná komplikace, kterou jí nemoc způsobuje.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dívka trpí vlkodlačím syndromemVideo: Caters News, AP

 
Článek

„Minulý rok si má dcera začala stěžovat na bolesti v hrudníku. Myslela jsem, že to přirozeně souvisí s pubertou,“ řekla matka dívky. „Její prsa ale začala růst tak rychle, že jí způsobovala potíže kvůli váze. Nemohla ani rovně sedět,” dodala.

Dívka musela kvůli zdravotním problémům přerušit školní docházku. Její rodiče si dokonce půjčili od banky peníze, aby mohli zaplatit řádnou lékařskou péči. „Je to hrozné vidět dceru tak zlomenou. Chci jí zajistit normální a lepší život,” řekl otec.

Primář hormonálního oddělení nemocnice v Dháce Farid Uddin tvrdí, že v dívčině případě se jedná o těžkou hormonální abnormalitu.

„Myslíme si, že některé problémy se nám podaří vyřešit, ale nejprve musíme sestavit kompletní anamnézu a pak zahájíme léčbu,” uzavřel.

Reklama

Výběr článků

Načítám