Hlavní obsah

Dívce se ze skříně ztrácelo oblečení, důvod ji šokoval

Novinky, nčs

Když se studentce Maddie začalo na kolejích v Severní Karolíně ztrácet oblečení ze skříně, chystala se uvěřit, že má ve skříni ducha. Z nadpozemské bytosti se však vyklubal třicetiletý Američan Andrew Clyde Swofford, jenž se do skříně vloupal a ženské oblečení si zkoušel. Šokovaná žena vše nahlásila na policii, která nyní „skříňového ducha” zadržela.

Foto: Ikea

Ilustrační foto

Článek

Začalo to postrádáním triček a otiskem rukou na zdech v koupelně, skončilo to objevením cizího muže v šatní skříni. Bizarní situaci zažila studentka bydlící na studentských kolejích v americkém městě Greensboro.

„Říkal, že mi nechce ublížit. Když jsem otevřela, měl na sobě moje ponožky, boty, oblečení, prostě všechno."
studentka Maddie

Mladá žena dokonce začala být paranoidní a hledala za těžko vysvětlitelným jevem nadpřirozené síly. Pravdu Maddie zjistila, když zaslechla ze své šatny podivné šramocení.

Foto: Guilford County Sheriff

Andrew Clyde Swofford

„Nejdřív jsem si myslela, že je uvnitř nějaké zvíře, ale když jsem se zeptala, jestli je někdo uvnitř, ozval se mužský hlas,” uvedla Maddie, která si s mužem vyměnila několik vět, než se rozhodla otevřít.

S mužem si povídala

Studentka zachovala klidnou hlavu a podivína rozptylovala klidným rozhovorem. V mezičase o celé situaci informovala svého přítele. Teprve po jeho příchodu se Swofford rozhodl kolej opustit.

„Říkal, že mi nechce ublížit. Když jsem otevřela, měl na sobě moje ponožky, boty, oblečení, prostě všechno,” popisovala Maddie svůj údiv.

„Zkoušel si moje klobouky, říkal mi, jak jsem hezká a že by mě chtěl obejmout. Taky mi vyprávěl o sobě, popsal mi celý svůj život. Ani se mě ale nedotkl,” řekla.

Celou situací se začala zabývat i policie, která Swofforda zatkla a obvinila z přestupku. Muž není pro policii neznámý. V minulosti čelil 14 obviněním ze zločinů krádeže věcí a identity. Jaký trest na Swofforda čeká, zatím není jasné.

Konec kolejím

Pro Maddie se nejednalo o první setkání s cizími lidmi v prostorách kolejí. V prosinci objevily se spolubydlící dva cizí muže v obývacím pokoji. Poté, co situaci nahlásily, sice vedení vyměnilo zámky, přesto se už ženy na koleji necítí bezpečně.

„Musely jsme spát se spolubydlící v jedné posteli, jak jsme se bály. Nemůžu tady zůstat, jsem rozhodnutá odejít,” dodala Maddie.

Reklama

Výběr článků

Načítám