Hlavní obsah

Dívce se zasekla noha ve dveřích autobusu, táhl ji za sebou 20 sekund

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O obrovském štěstí může mluvit dívenka z čínského města Chuej-čou v provincii Kuang-tung na jihu země. Při vystupování z autobusu jí dveře skříply nohu, čehož si nevšiml řidič, jenž s autobusem pokračoval v jízdě dalších 20 sekund. Přesto dívka vyvázla bez vážnějšího zranění.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Autobus vlekl po silnici holčičku, které uvízla noha a ruka ve dveříchVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Nejmenované dívce zůstala ve dveřích při vystupování kromě nohy také ruka, tu se jí ale po chvíli podařilo vyprostit. Zbrklý řidič si bohužel dívky vlající ze dveří nevšiml a pokračoval dalších zhruba 20 sekund v jízdě. Celou situaci v autobuse zachytila bezpečnostní kamera.

Chodce na přechodu dělily od jisté smrti centimetry, odešel po svých

Koktejl

Řidič si problému všiml až po desítkách metrů, kdy uslyšel křik dívky, který jí dost možná zachránil život. Po zastavení se naštěstí ukázalo, že holčička neutrpěla kromě oděrek žádná vážná zranění, přesto byla převezena do nemocnice na pozorování.

Agentura AP s odvoláním na lokální zdroje uvedla, že řidič autobusu byl po čtvrteční nehodě postaven mimo službu a celý incident nyní vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám