Hlavní obsah

Dítě k nezaplacení. Na svět mu pomohla matčina výhra v loterii

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvojnásobné štěstí v životě potkalo 39letou Britku Rebeccu Brownovou. V roce 2016 vyhrála její rodina milion liber (30 milionů korun) a ze svého podílu si Brownová zaplatila umělé oplodnění. Minulý pátek se díky tomu mohla na svět podívat její dcera Ethel.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Výherkyně loterie, která se za získané peníze nechala uměle oplodnit, porodilaVideo: AP

 
Článek

Brownová získala z výhry podíl ve výši čtvrt milionu liber (7,5 milionu korun). Zbylé části si rozdělili její otec, matka a sestra.

Výherkyně se rozhodla, že použije 12 tisíc liber (360 tisíc korun) na umělé oplodnění a pokusí se o vysněné dítě.

Foto: Profimedia.cz

Rebecca Brownová se svojí dcerou

Svobodné matce se opravdu zadařilo a v pátek v nemocnici v Nottinghamu, kde sama pracuje jako zdravotní sestra, porodila dceru Ethel.

Zítra už nepřijdu, oznámila reportérka v přímém přenosu po výhře v loterii. Šeredně se pletla

Koktejl

„Nemůžu tomu uvěřit. Nejdřív jsem si myslela, že jsem ve snu, ze kterého se budu muset probudit,” svěřila se šťastná matka, které byla v roce 2018 diagnostikována dysplazie děložního čípku, tedy přednádorový stav.

Rodina pomůže

„Uvědomila jsem si, co chci v životě nejvíc, a šla jsem do toho. Můj otec mi říkal, že budu potřebovat muže, ale dokázala jsem, že to není pravda,” řekla Brownová.

Ta nyní využije pomoci rodiny, ale jak sama uvedla, výhra v loterii jí pomohla, aby si umělé oplodnění mohla dovolit. „Trochu vědy a štěstí v loterii je magická kombinace,” uvedl doktor Abraham Francis z nemocnice, kde se tři a půl kilogramu vážící děvčátko narodilo.

Reklama

Výběr článků

Načítám