Hlavní obsah

Dcera Madonny napsala vánoční příběh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Osmiletá Lourdes, starší dcera zpěvačky Madonny, napsala příběh, který bude součástí sbírky vánočních povídek. Knížku Vánoční příběhy vydala nadace na boj proti rakovině Teenage Cancer Trust a od úterý ji bude prodávat v rámci svých charitativních akcí.

Foto: IFMSA CZ

Preventivní vyšetření je zcela zdarma.

Článek

Malá Lourdes tak jde ve šlépějích své 46leté matky. Madonna, která je ovšem mnohem známější jako zpěvačka, se neztratila ani na poli spisovatelském, když se její prvotiny, dětské knížky Anglické růže, prodalo po celém světě přes půl miliónu výtisků.

Do knihy Vánoční příběhy kromě malé Lourdes přispělo také čtrnáct dalších celebrit včetně herce Davida Hasselhoffa či Sharon Osbournové, manželky rockera Ozzyho. Na publikaci se dále autorsky podílí například boxer Audley Harrison, fotbalista Michael Owen a vévodkyně Sarah Fergusonová.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonnina dcera četla nemocným dětem

Madonnina sedmiletá dcerka Lourdes má za sebou své první veřejné vystoupení, které se odehrálo na poutním místě ve Francii, po němž dívenka nosí své jméno....

Výběr článků

Načítám