Hlavní obsah

Dcera Kidmanové příjmení nezmění

Novinky, Korzo
HOLLYWOOD

Filmová hvězda Nicole Kidmanová stojí před velkým dilematem. Její desetiletá dcera Isabella je natolik hrdá na příjmení po slavné matce, že odmítá nastoupit do nové newyorské školy pod pseudonymem. Dostala se proto do sporu s Nicole, která chce vymyšleným jménem své dvě adoptované děti Isabellu a Connora ochránit před ztrátou soukromí a před novináři.

Foto: Milan Hloušek

Parádní nablýskané mašiny parkovaly přímo na historickém nádovří statku Bernard.

Článek

"Snažím se Isabellu i Connora chránit jak se dá. Nechci, aby měli kvůli mé popularitě zničené dětství a možná i celý život. Nikdo by je nehodnotil za to, jací jsou a co dokázali, ale podle příjmení. Považovala jsem proto za normální, že dětem při jejich nástupu na newyorskou školu vymyslím i jiné příjmení. Isabella mě ale překvapila, když mi to zakázala," řekla s úsměvem šestatřicetiletá hvězda filmu Dogville.

Dcera se příjmením pyšní

Bývalá manželka Toma Cruise, s nímž obě děti adoptovala, přiznává, že si z rozhodnutí své dcery rozhodně vzala ponaučení.

"Je úžasné, že je tak pyšná na své příjmení a hodlá bojovat se všemi přihlouplými narážkami. Otevřela mi oči. Určitě by jí bylo nepříjemné, kdyby na otázku, jak se jmenuje, musela odpovídat něco jiného než pravdu," uzavřela Nicole Kidmanová.

Reklama

Související témata:

Související články

Kidmanová svým dětem erotické scény neukazuje

Od rozchodu s Tomem Cruisem přesvědčuje herečka Nicole Kidmanová celý svět, že o co víc ji pánbůh nadělil hereckého talentu a slávy, o to víc jí ubral štěstí...

Kidmanová rozdává tisícové spropitné

Jako ve snu se cítil číšník z nejmenované newyorské restaurace, který měl to štěstí a obsluhoval hollywoodské hvězdy Judea Lawa a Nicole Kidmanovou. Jako...

Výběr článků

Načítám