Hlavní obsah

Dana Hůlku na invalidním vozíku odvezla záchranka

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dana Hůlku (41) ve středu během nácviku náročné choreografie v muzikálu Baron Prášil opět chytla záda. Přestal se hýbat, a tak ho odvezla záchranná služba na invalidním vozíku do nemocnice. Nejhorší předpovědi se naštěstí nevyplnily a Hůlka už ve čtvrtek předvedl v divadle muzikálový kostým a fotil se do programu.

Foto: Profimedia.cz

Zpěváka Danila Hůlku odváží záchranná služba.

Článek

Na zkoušce náročné choreografie si Hůlka skřípnul nerv a přestal se hýbat. Produkce ihned zavolala záchranku a ta Hůlku převezla do nemocnice

"Byl jsem na cétéčku a snad to je dobrý. Byl jsem znovu na kapačkách a večer už jsem šel domů. Ve čtvrtek ráno jsem byl opět na infuzi, " řekl Novinkám Hůlka, který s bolestmi zad souvisejícími s vyhřezlou ploténkou a skřípnutým nervem, který tlačí na míchu, bojuje od září. Zpěvák absolvoval sérii deseti infuzí.

Ve čtvrtek dopoledne po ihned do divadla Hybernia, kde se fotil v kostýmech program, jako hlavní představitel tak nemohl chybět. "Věřím, že budu v pořádku. Doktor mě ujistil, že budu moci fungovat naplno," řekl. "Choreografie v muzikálu jsou velmi náročné, ale věřím, že všechno zvládnu a na premiéře budu fit,"doplnil Hůlka.

Kostýmy stály skoro dva milióny korun a výtvarník Roman Šolc na nich pracoval dva měsíce. "Byla to nejnáročnější práce, kterou jsem pro divadlo dělal. Doufám, že se budou líbit," řekl návrhář Šolc.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám