Hlavní obsah

Čtyři sestry porodily během čtyř dní čtyři děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Merlose Park

Sestry Pazosovy z Illinois jsou světovými rekordmankami, jejich porodní synchronizace totiž nemá obdoby. Všechny čtyři porodily své děti během čtyř dní. A jeden bratranec a sestřenice budou slavit narozeniny ve stejný den, přičemž jejich mladší sestřenka o den později a bratránek o dva dny později.

Článek

Spokojené tetičky si pochvalují, že děti budou mít aspoň v rodině kumpány stejného věku. Porodník Jean Alexandre z nemocnice Westlake v Melrose Parku v Illinois tvrdí, že trojnásobný porod sester během dvou dní nepamatují porodníci šest desítek let.

„Pro všechny to bylo velké překvapení, protože těhotenství jsme si společně ani jedna neplánovaly,“ tvrdí Saby Pazosová, která porodila jako první syna Abela Briana. Její sestra Leslie Pazosová o pár hodin později holčičku Ashley Mishell. Druhý den třetí sestra Lilian Sepulvedová pak další dívenku Emily Marii. A to ani netušily, že tisíc kilometrů daleko v Kalifornii čtvrtá sestra porodila také dítě, chlapce Jonathana.

„Je to velmi neobvyklý jev, ale zároveň nádherný,“ potvrdil doktor Jean Alexandre, který prý lituje, že nemohl odrodit i čtvrté miminko.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám