Hlavní obsah

Cruise zakázal ženě účast v reality show Beckhamových

Novinky, Famous.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Katie Holmesová se sblížila s Victorií Beckhamovou. Ta považuje manželku Toma Cruise za svou nejlepší kamarádku a chce ji za každou cenu ve své reality show. Jenže Katie dostala od manžela zákaz v show o Beckhamových vystupovat.

Článek

"Katie si myslí, že je to pro Victorii skvělý průlom, a chtěla by být v té show její nejbližší pobočnicí. Navíc doufá, že světu umožní vidět ji jako šťastnou manželku a matku," prozradila kamarádka Holmesové magazínu Life & Style Weekly.

Jenže Tom plány své choti překazí. Podle nejnovějších zpráv se totiž Cruise obává, že by se z jeho manželky stalo brzy něco jako z postav klasické komedie I love Lucy. "Tom si myslí, že není důvod, aby Katie byla Ethel a Victoria Lucy," tvrdí Cruiseův kamarád.

Reality show o Beckhamových a jejich stěhování z Madridu do Los Angeles bude vysílat americká televizní stanice NBC. Bývalá Spice Girl za ni zinkasovala deset miliónů liber, v přepočtu tedy něco kolem 420 miliónů korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám