Hlavní obsah

Cruise radil Beckhamovi s přestupem do Hollywoodu

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Než se koncem minulého týdne fotbalista David Beckham rozhodl přijmout nabídku na přestup do USA a přestěhovat i s manželkou do Kalifornie, neradil se ani tolik se sportovními odborníky jako se svým přítelem Tomem Cruisem. Že jsou kamarádi, se ukázalo, když Beckhamovi nedávno přiletěli na svatbu Toma Cruise s Katie Holmesovou do Itálie.

Článek

"Telefonoval jsem si s ním hodinu (před dnem rozhodnutí) a hodinu ještě o den dříve," svěřil se bývalý kapitán anglického národního mužstva novinářům.

Ačkoli má totiž po pět let inkasovat pohádkovou gáži milión dolarů týdně pouze za to, že bude hrát fotbal za klub Los Angeles Galaxy, který ve sportovním světě dosud moc neznamená, ještě lákavější pro něj mohou být budoucí smlouvy plynoucí z toho, že on a s ním jeho manželka Victoria přestupují do hlavního města šoubyznysu.

Timothy Leiweke, šéf společnosti AEG, která vlastní fotbalový klub Galaxy, sice tvrdí: "Davidova první priorita bude udělat z Galaxy lepší tým... Není tady proto, aby se on a Victoria a stali králem a královnou zábavního průmyslu v Hollywoodu."

Jenže dá se mu věřit? Beckham je celebrita s mimořádným potenciálem - je pohledný stejně jako jeho žena, mají hezké děti a přes údajnou občasnou Davidovu nevěru vedou málem příkladný rodinný život.

Navíc AEG je koncern, který, ačkoli vlastní klub, patří víc do průmyslu zábavy než ke sportu.

David Beckham se stane největší sportovní celebritou v celých USA a vyslancem nejoblíbenější hry na světě, jejíž tržní potenciál v USA není dosud zdaleka využit. Jenže důležitější však může být, že se v Los Angeles dostane do míst s největší koncentrací médií, a proto získají on i jeho žena větší publicitu, a tudíž se zvýší i obchodovatelnost jejich jména.

Stojí za přestupem scientologická církev?

David a Victoria Beckhamovi se možná stěhují do Kalifornie ale i proto, že  bývalá členka skupiny Spice Girls uvažuje o konvertování ke scientologům, tedy k církvi, kam patří i nový nejlepší přítel hvězdného páru herec Tom Cruise.

"Hovořila jsem s Tomem o scientologii," svěřila se Victoria Beckhamová nedávno. "Hodně se na ni vyptávám, ale zatím o ní nic nevím, Dělají, co dělají, a jsou fajn," dodala Beckhamová.

Reklama

Výběr článků

Načítám