Hlavní obsah

Courtney Love jde na odvykací kůru, hrozí jí i vězení

LOS ANGELES

Americká rockerka Courtney Love v pátek před soudem v Los Angeles v slzách přiznala, že užívala drogy, a porušila tak podmínky předcházejících podmínečných trestů. Soudce jí nařídil 28 dní protidrogového programu a oznámil, že o jejím trestu rozhodne 16. září. Dal však najevo, že by chtěl jednačtyřicetiletou zpěvačku a herečku poslat do vězení.

Článek

"Myslím, že si musíte sáhnout na dno, než se rozhodnete, co budete v budoucnosti dělat," řekl soudce Rand Rubin vzlykající Love.

Někdejší zpěvačka skupiny Hole a vdova po Kurtu Cobainovi byla před soudem kvůli obviněním, že požívala zakázané omamné látky a porušila tak podmínky svých tří předcházejících trestů, kdy vyvázla s podmínkou. Nyní jí hrozí až tři roky vězení.

Rozsudek bude vynesen 16. září. Mezitím soudce poslal zpěvačku na odvykací kůru. "Myslím, že buď potřebujete dlouhodobý protidrogový program, nebo dlouhodobý pobyt v okresním vězení," řekl soudce.

Courtney Love si při slyšení utírala oči papírovými kapesníky a plakala na rameni svého obhájce Howarda Weitzmana. Obhájce před soudní síní řekl, že zpěvačka měla recidivu, ale "bude s tím něco dělat".

"Myslí to vážně a upřímně. Chce si dát život do pořádku," řekl Weitzman. Neuvedl však jméno protidrogového zařízení, do něhož musí Love do něhož nastoupila ještě v pátek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám