Hlavní obsah

Colin Farrell šokoval pány na toaletě

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec Colin Farrell pobavil obecenstvo na filmovém festivalu ve francouzském Cannes. Hrdina snímku o Alexandru Velikém si totiž na toaletě úplně sundal kalhoty a přehodil je přes dvířka kabinky. Tím vyvolal velké pozdvižení u osob, které se zrovna vyskytovaly na stejném místě.

Foto: Petr Mráček

Pozvánka na koncert

Článek

Farrell si zřejmě neuvědomil, že je jednou z ostře sledovaných celebrit. Ani na záchodě neměl naprosté soukromí. Okamžitě tam začala šumět tichá pošta. Přítomní pánové si Farrellovo chování vyložili jako žert, ale netrvalo dlouho a začaly se šířit různé pomluvy o jeho duševním zdraví.

Rozmar filmové hvězdy

"Mysleli jsme si, že je to nějaký podivín. Ale pak ho kdosi poznal. Byl to jen rozmar velké hollywoodské hvězdy," usoudil svědek příhody.  

"Musím se tomu smát. Bůhví, jestli je to pravda. Cestovala jsem s Colinem kolem celého světa, ale ještě nikdy jsem s ním nic podobného nezažila. Je to trošku podivín, rád je středem pozornosti a ještě raději dělá z lidí blázny," komentovala Farrellův potrhlý čin jeho tisková mluvčí Sue Patricolová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám