Hlavní obsah

Čínská babička obživla na vlastním pohřbu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HONGKONG

Takřka z mrtvých vstala šestaosmdesátiletá Číňanka, když jí domnělí pozůstalí dávali poslední sbohem a dotkli se její ruky. Žena již ležela v otevřené rakvi, která byla připravena na pohřeb, informovaly v úterý tamní sdělovací prostředky.

Článek

Rodina Zhong Jiaxiangové se minulé pondělí ráno domnívala, že jejich příbuzná zesnula. Aniž by konzultovali lékaře, rozhodli bez prodlení uspořádat smuteční obřad. Ten se konal hned následující den v provincii Hubei.

Se ženou se přišlo rozloučit asi dvě stě rodinných příslušníků, napsalo hongkongské vydání listu China Daily. Stařenku zřejmě probudily doteky ruky, když se s ní příbuzní naposledy loučili. Najednou se prý probrala a pozůstalé vylekala.

Lékaři později uvedli, že skutečně mohla určitou dobu vypadat jako mrtvá. Upadla totiž do dočasného komatu, uvedl deník.

Reklama

Související témata:

Související články

Místo nebožky našli v rakvi cizího muže

Příbuzní zemřelé ženy z Brazílie byli naprosto šokováni, když v den pohřbu, který se konal ve městě Candeal na severovýchodě Brazílie, objevili v rakvi tělo...

Zapomněli vykopat nebožtíkovi hrob

Henry Daubresse, který letos zemřel ve věku 73 let, nyní konečně odpočívá v pokoji. V den jeho pohřbu to však vypadalo, že nebožtíka nebude kam uložit. Hrobník...

Výběr článků

Načítám