Hlavní obsah

Chtěl prodat katalyzátor, kvůli fotografii mu za chvíli klepala policie na dveře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ze zcela obyčejného inzerátu na Facebooku má pořádný problém jistý James Anthony Kertz z amerického státu Missouri. Na sítích totiž sdílel fotografii katalyzátoru na prodej, v pozadí se však objevily drogy a injekční stříkačka.

Foto: Úřad šerifa Stone County

Fotografie nadělala prodejci pořádné problémy.

Článek

Velkého sáčku s metamfetaminem a injekční stříkačky si na fotografii všiml nejmenovaný občan, který snímek předal policii.

„Policie se na místo vydala s příkazem k domovní prohlídce. Asi si umíte představit překvapení podezřelého muže. Bylo u něj objeveno 48 gramů pervitinu a zbraň, na kterou neměl povolení. Nyní už má nové bydlení v okresní věznici. Zároveň se omlouváme, ale katalyzátor už není na prodej,” uvedl s poněkud sarkastickým podtónem úřad šerifa v okresu Stone.

Foto: Úřad šerifa Stone County

Objevena byla i zbraň.

Osmatřicetiletý prodejce skončil ve vazbě bez možnosti propuštění na kauci a je obviněn z držení drog a nelegálního ozbrojování, navíc byl podle informací úřadu šerifa v době zadržení v podmínce, uvedl web CNN.

„Když na sociálních sítích prodáváte věci, ujistěte se nejprve, že v pozadí nemáte drogy,” dodal úřad.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám