Hlavní obsah

Chtěl převézt člun, ale neměl řidičák. Tak použil elektrický invalidní skútr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Shane Swanscott z australského Nového Jižního Walesu potřeboval před nedávnem převézt svůj člun k vodě, krátce předtím ale přišel o řidičský průkaz. Namísto toho, aby někoho požádal o laskavost, našel originálnější řešení. Člun zahákl k elektrickému invalidnímu skútru, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

„Přišel jsem o řidičák zrovna v době, kdy jsem skončil s prací na svém člunu. Chtěl jsem ho odtlačit ručně, pak jsem si ale uvědomil, že klidně můžu použít elektrický skútr,“ svěřil se Daily Mailu Australan.

Na záběrech, které se objevily na sociálních sítích, je vidět, jak s člunem připevněným k podstatně menšímu skútru projíždí rušnou křižovatkou. Cesta ale neměla dlouhého trvání, protože ho po chvíli zadržela policie.

Swanscott prozatím netuší, jaký trest ho postihne. Uživatele sociálních sítí jeho počin pobavil. „Posouvání hranic, to se mi líbí,“ napsal jeden z komentujících.

Reklama

Výběr článků

Načítám